Introductie
Hierrechts naast zie je waar je mijn werk de komende tijd kunt zien.

Links in Kunst zijn afbeeldingen van mijn werk op jaar te vinden. Tekst en uitleg staat onder
de kopjes van de verschillende kunstprojecten.

Ook ben ik in te huren als creatief vegetarisch kok voor bijzondere hapjes op openingen, thuisdiners en eetbare kunstprojecten. Je kunt me ook vinden en als de vegetarische kok van kinderdagverblijf de Lentemorgen.

Contact
info @ lindegadellaa . nl

Nieuws
*Vanaf 19 december opent de groepstentoonstelling LUCE op Museum Schokland tot 5 januari zal daar een klein lichtgevend zeetafereel van mij te zien zijn!

*Wees zondag 15 december welkom bij: 'Buitenkans' - Cash kunst Koop. De KVF sluit het 30-jarige bestaansjaar organiseert een kunstverkoop van werk van 100 euro per werk. Ik zal zelf vijf nieuwe kleine fotogrammen aanbieden. Splijtbakweg 15, Almere Buiten enkel tussen 14:30 en 16:00. 

*Mijn eetbare kunstwerk 'hoe smaakt schoonheid?' voor Het labyrinth van de zintuigen zal komend jaar met het labyrinth gaan rondreizen. In 2020 zullen er nieuwe plekken bekend gemaakt worden waar je het werk kan beleven. -Foto's-


*Er zijn nog een paar expemplaren beschikbaar van
Daar waar de echo weerkaatst voor iedereen die dit samenwerkings-project wil ondersteunen. Een handbewerkt kunstboek met dromerige afbeeldingen, verhalen en gedichten. Nog te bestellen via deze website. -Foto's-
-Item Omroep Flevoland-

 


Introductie


Kunst
Eigen projecten:
- Waar de echo weerkaatst
- Laten we zingen..
- Een ode aan de zee
- Sneeuwwitjes appels
- Koning en boer
Opdrachten:
- Portretten
- Rondom tafels
- Muren en torens


Werk als kok


Handgemaakt servies

 

 

English

© Linde Gadellaa