Introductie
Het is mijn verlangen om het dagelijks leven, dat soms zo grijs en saai is, te verenigen met de fantasiewerelden waarin ik me graag onderdompel. Ridders, draken, queestes, sprookjes en helden. De magie ligt al in het leven zelf verborgen, je hoeft alleen met een andere blik te kijken.

Enerzijds doe ik dit door levensgrote installaties te maken die veranderen door tijd (bomen die mallen breken), door interactie met bezoekers (cantus meezingen) of door eetbaar te zijn (sneeuwwitjes schoonheidselixer) en door performance (bikers als moderne ridders). Het is mijn plezier dat deze werken vaak te ervaren zijn met meerdere zintuigen.

Anderzijds op kleinere schaal maak ik objectjes die ik omtover tot (duister dromerige) afbeeldingen op fotografisch papier in mijn donkere kamer. (Daar waar de echo weerkaatst)

V
oor chefs
Ik maak nieuw origineel servies voor een versterkte eetervaring van de gasten.

Voor expositieruimten
Ik maak eetervaringen rond een thema voor openingen.


Voor alle afbeeldingen zie Kunst.

Contact
info @ lindegadellaa . nl

Nieuws
Dompel jezelf onder in een donker Beatrixpark Almere vanaf 22 januari 2021 met de kunstambassadeurs. Proef mijn toegangsversnapering bij de toegangspoort van Pjotr Muller. Meer informatie en tickets vind je hier.

Tot 27 januari 2021 kan je mijn 7 nieuwe fotogrammen en keramiek zien Als het vuur komt in de etalages van de bibliotheek in Almere Haven (Markt 43).
-Uitnodiging-
-Krantenartikel-

 


Introductie


Kunst
Eigen projecten:
- Waar de echo weerkaatst
- Laten we zingen..
- Een ode aan de zee
- Sneeuwwitjes appels
- Koning en boer
Opdrachten:
- Portretten
- Rondom tafels
- Muren en torens


Werk als kok


Handgemaakt servies

 

 

English

© Linde Gadellaa